Huurvoorwaarden

Vila Volta, R. de Vale de Margem Seixosas, 8365-203 Alcantarilha
+351 - 967 05 94 94
vilavolta.portugal@gmail.com

Boeking

Voor het maken van een boeking voor Casa Volta verzoeken wij u vriendelijk het reserveringsformulier in te vullen op de site.  Indien de woning beschikbaar is in de door u gewenste periode, zullen wij de accommodatie, twee dagen voor u in optie houden.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail waarin de benodigde gegevens worden verstrekt om de boeking definitief te maken.  In ons antwoord wordt tevens de totale boekingssom vermeld evenals het bedrag van de aanbetaling van 50%.  Na ontvangst van uw aanbetaling is de boeking definitief.  Het restant van de boekingssom moet direct bij aankomst worden voldaan.

 

Annulering

Als u gedwongen bent uw vakantie te annuleren na het voldoen van uw aanbetaling, verzoeken wij u ons zo spoedig hiervan per e-mail op de hoogte te brengen.  Indien de annulering meer dan 10 weken vóór de vertrekdatum plaats vindt, zal 50 % van de aanbetaling per bank geretourneerd worden. Indien de annulering binnen 10 weken voor vertrek plaats vindt, zal het totaalbedrag moeten worden voldaan en zal er geen restitutie plaatsvinden.

Wij raden u dringend aan tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. De boeking is op eigen risico.

 

Waarborgsom

Een terugvorderbare waarborgsom is bestemd voor het dekken van breuk, beschadiging en/of vermissing van het gehuurde gedurende de periode van uw verblijf.  De borg voor het gehuurde bedraagt € 150,00.  De borgsom dient bij aankomst contant te worden voldaan en zal direct na vertrek per bankoverschrijving aan u worden terugbetaald.

 

Verbruikerskosten

Verbruikerskosten voor water en elektriciteit worden niet in rekening gebracht, maar verhuurder behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen voor excessief gebruik van water en elektriciteit, zoals het onnodig aan laten staan van de airconditioning tijdens uw afwezigheid.

 

Schoonmaakkosten

Bij een verblijf vanaf 2 week, voeren wij een tussenschoonmaak uit (schoon beddengoed, badkamer poetsen) dit is bij de huurprijs inbegrepen.  De kosten voor de eindschoonmaak zijn niet inbegrepen en deze dienen bij aankomst contant te worden voldaan.

 

Andere niet inbegrepen kosten

De niet inbegrepen kosten zoals het gebruik van de airco, kachelhout ed, dienen bij aankomst contant te worden voldaan.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de woning.

 

Roken

Roken is niet toegestaan in de woning, buiten mag u roken.

 

Accommodatie

De gereserveerde accommodatie is uitsluitend bestemd voor het gebruik door gasten, die in het boekingsformulier zijn vermeld.  Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten dan wel van de faciliteiten gebruik te laten maken.

 

Aankomst en Vertrek

Casa Volta heeft geen vaste aankomst- en vertrekdagen.  Dit houdt in dat u, indien de accommodatie beschikbaar is, kunt arriveren en/of vertrekken op een willekeurige dag.

De minimale verblijfsduur bedraagt 5 overnachtingen, met uitzondering van de schoolvakanties en de maanden juli en augustus, dan is de minimale verblijfsduur 1 week.

De woning is in principe vanaf 15.00 uur beschikbaar.  U dient uw accommodatie voor 10.00 uur conform de huisregels op te leveren.  U wordt vriendelijk verzocht uw aankomsttijd aan ons door te geven.  Dit geeft ons de gelegenheid de accommodatie voor te bereiden op uw komst.

 

Huisregels

U dient de woning veegschoon op te leveren.

Wij vragen u de afwas schoon in de kast te zetten en het aanrecht schoon achter te laten.

Vuilniszakken deponeert u zelf in de containers die langs de weg staan.

Beddengoed mag u laten liggen, evenals de handdoeken in de badkamer.

 

Acceptatie van de voorwaarden

Met het maken van een definitieve boeking accepteert u deze voorwaarden.